VACATURE

Junior Operationeel Manager

Cityden & Cityden Up

Cityden serviced apartments biedt appartementen aan waarin de vrijheid van een eigen stadsappartement gecombineerd wordt met hotelservices zoals een persoonlijke check-in/out, housekeeping, supersnel internet, 24-uurs bereikbaarheid en security. Deze appartementen liggen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden van Amsterdam. Cityden serviced apartments richt zich met name op de zakelijke reiziger die de voorkeur heeft (boven een regulier hotel) om bijvoorbeeld met het gezin in een appartement te verblijven of professionals die vaak (vanuit corporate budgetten) een appartement delen (ieder een eigen slaapkamer). Kijk voor meer informatie op cityden.com.

Naast onze appartementen in de binnenstad hebben we een eigen hotel label genaamd Cityden Up.

Cityden Up hotel apartments is een nieuw hotelconcept binnen de hotelindustrie; een hybride tussen een thuis en een kantoor met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende omgeving. Cityden Up speelt in op de behoefte van de (jonge) zakenreiziger: een open en gezellige sfeer. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie (24/7), bar en lounge lopen naadloos in elkaar over. Kijk voor meer informatie op citydenup.com.

In 2018 exploiteert Cityden met haar twee ‘labels’ 220 appartementen in ‘Groot Amsterdam’ verdeelt over 12 locaties. In september 2018 opent Cityden haar nieuwe locatie in het Stadshart van Amstelveen.

Wij zoeken voor Cityden serviced apartments een:

Junior operationeel manager
40 uur per week

Wie zoeken wij?
Jij bent een starter en op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden!

Voor het beheer van onze luxe appartementen op unieke locaties in de binnenstad van Amsterdam zijn wij op zoek naar iemand die hier operationeel verantwoordelijkheid voor kan dragen. Bij ons werk je in een open, spontane sfeer binnen een jong team en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle operationele en facilitaire werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Naast het aansturen van je directe operationele collega’s (stagiairs en of weekendkrachten) stuur je het schoonmaak- en onderhoudsteam aan en ben je het klankbord van de directie.

Taken & verantwoordelijkheden

Wat bieden wij?

Wat zoeken wij?

Geïnteresseerd?
Stuur je cv met kort begeleidend schrijven voor 1 mei 2018 naar vacature@cityden.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.