Business Controller / Financial Manager Cityden Group

 

Cityden Group is exploitant (onder de vlag van onderstaande labels) van 135+ appartementen met in het hoogseizoen meer dan 400 gasten. Daarnaast (her)ontwikkeld en bezit gedeeltelijk haar eigen locaties middels AE Vastgoed B.V.

 

Cityden Up hotel apartments is een nieuw hotelconcept binnen de hotelindustrie; een hybride tussen een thuis en een kantoor met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende omgeving. Cityden Up speelt in op de behoefte van de (jonge) zakenreiziger: een open en gezellige sfeer. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie (24/7), bar en lounge lopen naadloos in elkaar over.

 

Cityden serviced apartments biedt appartementen aan waarin de vrijheid van een eigen stadsappartement gecombineerd wordt met hotel services als een persoonlijke check-in/out, housekeeping, supersnel internet, 24uurs bereikbaarheid en security. Deze appartementen liggen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden van Amsterdam. Cityden serviced apartments richt zich met name op de zakelijke reiziger die de voorkeur heeft (boven een regulier hotel) om bijvoorbeeld met het gezin in een appartement te verblijven of professionals die vaak (vanuit corporate budgetten) een appartement delen (ieder een eigen slaapkamer)

 

Wie zoeken wij?

Als business controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële planning & controle, maandafsluiting en performance reporting voor onze activiteiten. In deze snel groeiende onderneming werk je direct samen met de directie om een verdere basis neer te zetten. Daarna krijg je de ruimte om je rol als business controller uit te voeren. Je bent betrokken bij alle financiële aspecten die in onze snel veranderende omgeving voorbij komen. Meedenken en een-op-een schakelen met jonge ondernemers geeft jou energie en het geven van gevraagd en ongevraagd advies zit in je bloed. Door de grote groei is er veel ruimte en mogelijkheid om initiatief te nemen en dat wordt ook zeker gewaardeerd.

Je wordt blij (en bent hartstikke goed in) van het maken van analyses en rapportages. Je gaat aan de slag als je iets signaleert, zoekt alles tot laatste puntje uit en komt met een advies of oplossing.  – 32-40 uur;
– Wij houden van sprankelende, positieve en onafhankelijk denkende mensen;
– 1 tot 3 jaar ervaring recente ervaring op financieel gebied is een pre;
– Minimaal HBO werk- en denkniveau;
– Kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Woonachtig in of nabijheid van Amsterdam
– Excel heeft geen geheimen voor jou en je vindt makkelijk je weg in onze IT systemen

 

Wat bieden wij?

• Een snelgroeiend, jong en hip bedrijf (niet het ‘standaard’ hotel) waar je volop kan ontwikkelen en je eigen netwerk kan opbouwen
• Kantoor aan de Keizersgracht
• Een zelfstandige job
• Een plek waar je je ambitie kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen
• Directe samenwerking met de ondernemers achter Cityden
• Een leuk team!
• Een goed salaris met een nog betere bonus

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met kort begeleidend schrijven naar vacature@cityden.com en/of neem contact op met Peer Aldenhoven via 020-30 80 295.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.