VACATURE

Head of Revenue Management

Cityden & Cityden Up

Over Cityden

Cityden biedt 51 appartementen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden in Amsterdam. De appartementen bieden alle luxe van een hotelkamer met de vrijheid van een appartement. De ‘dens’ van Cityden zijn geschikt voor zowel short stay als long stay. In 2017 opent Cityden onder het label Cityden Up een nieuwe locatie met maar liefst 81 hotelappartementen voor professionals, vlakbij de Amsterdamse zuidas.

Zie ook: www.cityden.com

 

Over Cityden Up

Cityden Up is een nieuw label van Cityden in Amsterdam. Het hotel biedt innovatieve en persoonlijke hotelappartementen voor zowel short stay als long stay. Gelegen op de grens van Amsterdam/ Amstelveen, op slechts enkele minuten afstand van de Amsterdamse zuidas en op 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Cityden Up is de perfecte uitvalsbasis voor professionals die een thuis zoeken in de drukte van Amsterdam, met alle diensten en mogelijkheden die zij zich maar kunnen wensen. In Cityden Up haal je het beste uit jezelf naar boven. Je ontmoet andere mensen, hebt alle ruimte om te werken en voelt je thuis in je eigen plekje in Amsterdam. Cityden Up heeft 81 hotelappartementen met alle faciliteiten. Het restaurant Lucy’s Kitchen is een gezellige ontmoetingsplaats met dakterras en uitzicht over het Amsterdamse bos. Voor meer informatie: www.citydenup.com

 

Doel

Het optimaliseren van de totale omzet d.m.v. het continu aanpassen van de prijs en andere variabelen aan de markt- en afzetomstandigheden, het in kaart brengen van informatie over concurrenten, trends en ontwikkelingen en de markt.

De afdeling
De Revenue Manager rapporteert direct aan het management en general manager van Cityden Up en werkt nauw samen met de Sales Manager.

Taken en Verantwoordelijkheden

 

Minimaal 2-5 jaar ervaring in revenue/yield management

Ons aanbod
De functie zal worden ingevuld o.b.v. een jaarcontract. Met de intentie om deze te verlengen bij gebleken geschiktheid. Het betreft een functie o.b.v. een fulltime dienstverband.
Ook bieden wij

 

Enthousiast?
Heb je interesse in deze leuke en uitdagende functie als Revenue Manager Cityden & Cityden Up, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief via vacature@cityden.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.