Uitdagende stage bij een jonge en ambitieuze organisatie op een top locatie in Amsterdam!

 

Cityden (zie www.cityden.com) verhuurt en exploiteert full service ‘short-stay’ appartementen op A-locaties. Short-stay is het structureel aanbieden van zelfstandige appartementen voor een dag tot en met maximaal 6 maanden. Full service betreft verhuur van volledig gemeubileerde/ gestoffeerde zelfstandige woningen die worden schoongemaakt en daarnaast van alle gemakken zijn voorzien zoals draadloos internet, tv/dvd, bedlinnen, keuken- en badkamer inventaris, etc.

Cityden onderscheidt zich naast haar serviceniveau en goede locaties met appartementen die trendy, warm en stijlvol zijn ingericht. Door visueel steeds dezelfde inrichting en afwerking toe te passen ontstaat er voor de consument een herkenbaar beeld.

 

Stagiair(e) Financial Management
Als Stagiair(e) Financial Management krijg jij de mogelijkheid om uit te blinken op het gebied van de financiële administratie, de financiële controle, bedrijfsanalyses, proces verbeteringen en de professionalisering van ons bedrijf. Je komt met veel gebieden in aanraking, zoals de vastgoed branche, het bankwezen, toerisme en de hospitality.

Ben je gedreven? Beschik je over de just-do-it mentaliteit? Heb je een gezonde dosis humor? Wil je meedenken/groeien in een jonge organisatie in Amsterdam? Dan is een stage bij Cityden echt iets voor jou!

 

Functie

Je wordt de assistent van de Financial Manager. Samen zorgen jullie voor een correcte financiële administratie en rapportage. Daarnaast draag je bij aan de professionalisering van de back office van Cityden en is jou input en kennis meer dan welkom. Aan de volgende werkzaamheden moet je denken:

 

Gewenst profiel

 

Wat bieden wij

 

Denk jij binnen onze organisatie te passen en sluit bovenstaand profiel aan op jouw opleiding? Dan komen wij graag met je in contact voor een oriënterend gesprek.

Stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar: robert@cityden.com

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.