Cityden Up hotel apartments is een nieuw hotelconcept binnen de hotelindustrie; een hybride tussen een thuis en een kantoor met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende omgeving. Cityden Up speelt in op de behoefte van de ‘nieuwe’ zakenreiziger: een open en gezellige sfeer. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie (24/7), bar en lounge lopen naadloos in elkaar over.

Cityden serviced apartments biedt appartementen aan waarin de vrijheid van een eigen stadsappartement gecombineerd wordt met hotel services als een persoonlijke check-in/out, housekeeping, supersnel internet, 24uurs bereikbaarheid en security. Deze appartementen liggen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden van Amsterdam. Cityden serviced apartments richt zich met name op de zakelijke reiziger die de voorkeur heeft (boven een regulier hotel) om bijvoorbeeld met het gezin in een appartement te verblijven of professionals die vaak (vanuit corporate budgetten) een appartement delen (ieder een eigen slaapkamer)

Wie zoeken wij? 

Samen met de sales manager (buitendienst), sales manager (binnendienst) en revenue manager ben je verantwoordelijk voor het verbeteren voor met name de ‘corporate’ bezetting en opbrengst (lees bezetting en opbrengsten vanuit het bedrijfsleven). Het behalen van een maximale bezetting geven je een kick en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent niet bang lukraak bij een bedrijf binnen te stappen en/of de telefoon op te pakken om jezelf/ Cityden te introduceren.

Wij zoeken een leuke, leergierige, zelfstandige, energieke collega die ons gaat helpen onze appartementen onder de aandacht te brengen van het Amsterdamse (en omstreken) bedrijfsleven. Je zal de eerste zes maanden onder de vleugels van een ervaren sales manager meelopen waarbij je de fijne kneepjes van het vak zullen worden bijgebracht. Tevens zal zij je introduceren bij bestaande klanten en meenemen naar potentiele nieuwe klanten.

• Bij voorkeur 1 tot 2 jaar recente sales/ receptie ervaring, bij voorkeur in de hotellerie;

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;

• Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Woonachtig in regio Amsterdam;

Wat bieden wij? 

• Een snelgroeiend, jong en hip bedrijf (niet het ‘standaard’ hotel) waar je volop kan ontwikkelen in sales en je eigen netwerk kan opbouwen

• Een zelfstandige job

• Een jong team en hele leuke collega’s

• Veel diversiteit

• Laptop, telefoon van de zaak.

• Een goed salaris conform horeca cao met een nog betere bonus.

• Gratis sporten in onze fitness club.

Geïnteresseerd? 

Neem contact met Marleen Mulder via 020 30 80 295 of via email vacature@cityden.com

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.