Sales Manager 

-Corporate accounts- 

 

Cityden Up hotel apartments is een nieuw hotelconcept binnen de hotelindustrie; een hybride tussen een thuis en een kantoor met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende omgeving. Cityden Up speelt in op de behoefte van de (jonge) zakenreiziger: een open en gezellige sfeer. De inrichting van het hotel is dan ook zeker niet traditioneel: receptie (24/7), bar en lounge lopen naadloos in elkaar over.  

 

Cityden serviced apartments biedt appartementen aan waarin de vrijheid van een eigen stadsappartement gecombineerd wordt met hotel services als een persoonlijke check-in/out, housekeeping, supersnel internet, 24uurs bereikbaarheid en security. Deze appartementen liggen verspreid over 9 locaties in de meest populaire gebieden van Amsterdam. Cityden serviced apartments richt zich met name op de zakelijke reiziger die de voorkeur heeft (boven een regulier hotel) om bijvoorbeeld met het gezin in een appartement te verblijven of professionals die vaak (vanuit corporate budgetten) een appartement delen (ieder een eigen slaapkamer) 

 

Wie zoeken wij?  

Wij zoeken een spontane, zelfstandige, energieke collega die Cityden gaat helpen onze appartementen onder de aandacht te brengen van het Amsterdamse (en omstreken) bedrijfsleven. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bestaande corporate accounts maar ben je natuurlijk continue bezig nieuwe (corporate) accounts/leads te vinden. Je hebt dan ook geen enkel probleem een kantoor binnen te stappen of de telefoon op te pakken om je sales doel te bereiken.  

 

In deze functie ben je vaak onderweg naar (nieuwe) corporate klanten of probeer je hen te overtuigen op één van onze locaties. Uiteraard zijn er nog de ‘inhouse’ taken zoals het afsluiten van contracten, verzorgen van RFP’s en het opzetten van acties waardoor je 1 of 2 dagen per week vanuit ons hoofdkantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht werkt.   

Je doet dit natuurlijk niet alleen en zal vaak sparren met de ‘reservations coördinator’, ‘revenue manager’ en ‘general manager’; tevens rapporteert je rechtsreeks aan de directie.  

 De eerste paar maanden zal je onder de vleugels van onze bestaande sales manager meelopen die einde van het jaar Cityden zal verlaten ivm verhuizing. Zij zal je introduceren bij onze bestaande klanten en meenemen naar potentiele nieuwe klanten, etc.  

 

Voorkeur: 

 • Recente sales ervaring, bij voorkeur in de hotellerie; 
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Woonachtig in regio Amsterdam; 
 • Voorkeur voor rijbewijs (niet noodzakelijk) 

  

Wat bieden wij? 

 • Een snelgroeiend, jong en hip bedrijf (niet het ‘standaard’ hotel) waar je volop kan ontwikkelen in sales en je eigen netwerk kan opbouwen 
 • Een zelfstandige job  
 • Een jong team en hele leuke collega’s 
 • Veel diversiteit 
 • Leaseauto, laptop, telefoon van de zaak.  
 • Een goed salaris conform horeca cao met een nog betere bonus. 
 • Gratis sporten in onze fitness club.   

 

Geïnteresseerd? 

 Stuur je CV met kort begeleidend schrijven naar vacature@cityden.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.