Sales Manager Cityden Group

 

Wie zijn wij?

Bij Cityden Group helpen we onze gasten het beste uit hun verblijf te halen. Dit doen we door een praktische en fijne plek te creëren waar werk en ontspanning op een slimme manier in balans zijn. Ons motto is dan ook: ‘find your balance’. Cityden Group bestaat uit een selectie van circa 250 eenheden verdeeld over 11 locaties in en nabij Amsterdam.

 

Cityden Group is onderverdeeld in een drietal unieke full service formules;

 

1) Cityden; ruime appartementen – studio’s, 1 & 2 slaapkamerappartementen met een capaciteit tot 6 personen- voor zowel kort- als lang verblijf. Aanwezig zijn een bar/restaurant, een wellness, food market, fitnessruimte en meerdere vergaderruimtes. Bij uitstek een goede keuze voor gasten die gewend zijn aan een hogere mate van comfort en vrijheid.

2) Cityden Up; voordelig geprijsde studio’s met een capaciteit tot 4 personen; voor zowel kort als lang verblijf. ‘Up’ staat voor het naar boven brengen van het beste in ieder individu. Aanwezig zijn een bar/restaurant, fitnessruimte, vergaderruimte en een dakterras op de zevende verdieping.

3) Cityden Residences; 1, 2 & 3 slaapkamer full service appartementen verdeeld over negen centrale locaties in Amsterdam. Geschikt voor zowel zakelijke reiziger(s) als families met kinderen die minimaal 1 week willen verblijven. Cityden Residences is dé keuze voor gasten die onderdeel willen zijn van de stad en comfort en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Persoonlijke check-in en 24/7 telefonische support zijn onderdeel van de service.
Cityden Group heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, met 2020 als eerste stip op de horizon. Tegen die tijd is Cityden Group gerepresenteerd in de vier grootste steden van Nederland, waarna mogelijk de stap naar het buitenland wordt gemaakt.
Wie zoeken wij?

 

Cityden zoekt een energieke, representatieve en zelfstandige salestijger die geen trek heeft om voor een standaard hotel/ keten te werken maar wel voor een snelgroeiende ‘scale up’ op het gebied van appartementenhotels. Je neemt geen blad voor de mond en bent een tikkeltje eigenwijs. Je hebt geen enkele moeite een ‘travelmanager’ van een corporate om je vinger te winden door hem/haar te overtuigen met de juiste argumenten. Je gedraagt je als een kameleon; uiteraard zonder afbreuk te doen aan professionaliteit waar jij & Cityden voor staan. Naast de reservations coördinator, revenue manager, marketing manager en natuurlijk de general manager(s) werk je nauw samen met onze huidige sales manager die je wegwijs gaat maken en introduceert bij bestaande klanten. Je rapporteert rechtsreeks aan de directie; de lijntjes zijn erg kort bij Cityden.

 

In deze functie ben je continue bezig hoe je de zogenaamde ‘corporate share’ van de verschillende locaties kan optimaliseren. Dit doe je door goed naar je klanten te luisteren en (waar mogelijk) in te spelen op hun wensen. Zie je bijvoorbeeld op Linkedin/ in de krant dat er een bedrijf van plan is zich in Amsterdam te vestigen ben je de eerste die kansen ziet. De administratieve taken worden zoveel mogelijk weggewerkt door de reservations coordinator zodat jij zoveel mogelijk ‘op pad’ bent.

 

Voornaamste taken & verantwoordelijkheden

• Het beheren van bestaande corporate accounts met als doel het optimaliseren van de ‘corporate share’ zonder in te boeten aan klanttevredenheid;
• Het actief in kaart brengen en benaderen van mogelijke nieuwe corporate accounts;
• Het zelfstandig voeren van prijsonderhandelingen met nieuwe en bestaande klanten;
• Het organiseren van sales blitzes, corporate events, rondleidingen en presentaties voor bestaande en nieuwe klanten;
• Invullen en opvolgen van RFP’s;
• Mede ontwikkelen van het jaarlijks salesplan voor de verschillende labels van Cityden;
• Het analyseren van maandelijkse productiecijfers van potentiele klanten, de behoefte identificeren van de accounts en tijdig actie ondernemen waar nodig;
• Bijwonen van netwerkbijeenkomsten en sociale evenementen om zichtbaarheid in de markt te vergroten;

 

Functie-eisen

• Hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur Hogere Hotelschool, HEAO-CE of NHTV);
• Minimaal 5 jaar werkervaring in Corporate Sales- en/of Account Management in een hotel of hotelketen;
• Minimaal 2-talig (NL/ENG) en relationeel en communicatief capabel om op directieniveau te kunnen onderhandelen;
• Kennis van Microsoft-Office, Excel, Word en PowerPoint.
• Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG verklaring).
• Rijbewijs
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

Wat bieden wij?

• Een snelgroeiend, jong en ‘hip’ bedrijf (niet het ‘standaard’ hotel) waar je volop kan ontwikkelen in sales en je eigen netwerk kan opbouwen
• Een goed salaris conform horeca cao met een nog betere bonus.
• Auto van de zaak, Laptop, Iphone
• We houden van het vieren van teamwork en succes dus reken in ieder geval op diverse evenementen zoals een kerstfeest/ borrels/ proeverijen en onze jaarlijkse stedentrip met het hele team (dit jaar Barcelona)
• Splinternieuw kantoor in 1 van onze hotels gelegen in het Stadshart van Amstelveen en een dependance kantoor aan de Keizersgracht te Amsterdam
• Gratis sporten in onze fitness club.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met kort begeleidend schrijven naar vacature@cityden.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.