De functie – Duty Manager

Als Duty Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in het hotel en zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en behandelt gast aanvragen, klachten en feedback. Je zorgt ervoor dat het hotel er altijd netjes en representatief uit ziet. Jij weet als geen ander alle ins en outs van het hotel en communiceert dit op een correcte wijze naar het team en management.
Samen met het team zorg je voor een ultieme gast beleving en jij zet altijd dat extra stapje! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team en trainen van nieuw personeel Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden

Taken & verantwoordelijkheden

Wie ben jij?

Je bent klaar om die 2e stap te zetten binnen de hotellerie! Je brengt al wat ervaring mee, maar hebt ook nog een hoop om te leren en heb de ambitie om door te groeien. Dit is een junior functie, waarbij de op zoek zijn naar de volgende kwaliteiten:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de medewerkers ook de kans toe geeft. Verder geven wij jou:

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.