Wij zijn Cityden Group en op zoek naar een Front Office Stagiair(e)!

De functie – Front Office Stagiair(e)

Als Front Office Stagiair(e)  ben jij diegene die onze gasten verwelkomt, de go-to persoon voor al hun vragen en opmerkingen en de superster die alle reserveringen ook nog administratief op orde brengt.

Taken en verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Jij bent iemand waarvan de gasten automatisch een glimlach op hun gezicht krijgen. Je bent in het bezit van een echt hospitality hart en bent klaar om vanuit school de hotel wereld in te gaan. Jou krijgen ze niet klein!

Naast bovenstaande hebben wij ook nog een paar andere kwaliteiten die wij zoeken:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding (€500 per maand) en kunnen wij jou eventueel helpen met een verblijf in Amsterdam.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is en waarom jij deze graag bij ons wilt volgen

 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.