Wij zijn Cityden Group en wij zijn op zoek naar een Housekeeping Supervisor voor Cityden The Garden.

De functie – Housekeeping Supervisor

Wij zoeken niet zomaar iemand voor deze positie! Bij Cityden The Garden zullen wij rond oktober beginnen met ons eigen Housekeeping team. Een van je taken zal dus zijn om de Housekeeping Manager te helpen om een nieuw team op te bouwen. Daarnaast zal je je collega’s trainen, coachen en operationeel ondersteunen in hun werkzaamheden. Het controleren van kamers, shift indelingen maken en bestellingen plaatsen horen er uiteraard ook bij. Dit is een echte hands-on job waar je veel met de Housekeepers op de vloer zal staan.

Taken & verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Jij bent iemand die staat de popelen om deze bijzondere uitdaging aan te gaan. Je bent een natuurlijke leider en hebt je zaakjes goed op orde. Daarnaast vind jij het niet erg om ook zelf de handen uit je mouwen te steken en lekker aan de slag te gaan in de kamers.

Naast bovenstaande zijn we ook op zoek naar de volgende eigenschappen:

Wat krijg je daar voor terug?

Voor wat hoort wat natuurlijk. Naast deze superleuke uitdaging om een nieuw team op te zetten, bieden wij ook het volgende:

Geinteresseerd? Great! Stuur je cv en motivatie naar vacatures@cityden.com en wie weet zien wij elkaar binnenkort bij een kop koffie (of thee).

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.