HR Officer

HR Officer

Wij zijn Cityden Group. Elke dag helpen we onze gasten het beste uit hun verblijf te halen. Dit doen we door een praktische en fijne plek te creëren waar werk en ontspanning op een slimme manier in balans zijn. Cityden Group bestaat momenteel uit een selectie van circa 380 studio’s & appartementen, verdeeld over 14 locaties in en rond Amsterdam. Hiermee zijn we in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest succesvolle aanbieders van aparthotels in Nederland. Daar zijn we best trots op. Cityden Group is onderverdeeld in een viertal unieke service formules; Cityden Residences, Cityden The Garden, Cityden Up en Cityden Amsterdam West. Hierover lees je meer op onze LinkedIn-pagina (link). We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties om onze groei voort te zetten. Dus wie weet welke aankondiging er binnenkort aankomt!

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR Officer die Cityden naar The Next Level kan brengen. Een unieke en veelzijdige job, waarbij je veel verantwoordelijkheden draagt binnen de organisatie. De functie zal zich dan ook op 2 vakgebieden van HR richten. Als eerst beheer je de administratieve taken die voortkomen uit de Human Resource van de hele groep. Dit omvat onder andere de salarisadministratie en de handhaving van procedures met betrekking tot verlof, ziekte etc.

Het tweede deel van de functie omvat de werving en selectie van Cityden Group. Dit omvat onder andere het opstellen van functieprofielen en het doen van een voorselectie in kandidaten. Hierin wordt verwacht dat je proactief meedenkt met de verschillende hotel managers en dat jij het overzicht houdt in wie welke wensen in welk hotel heeft.

Daarnaast verwachten we dat je er energie van krijgt om Cityden verder te professionaliseren. Je hebt een proactieve houding en kijkt graag kritisch naar processen. Je schuwt er niet voor om je mening te delen en levert gevraagd en ongevraagd advies over in jouw ogen noodzakelijke verbeteringen aan ons HR beleid en inrichting.

Je bent een energieke, representatieve teamplayer, die zin heeft om voor een snelgroeiende ‘scale up’ op het gebied van appartementenhotels te werken. Jouw frisse kijk op de business zorgt er mede voor dat ook de backoffice een professionaliseringsslag maakt om zo klaar te zijn voor de verdere groei van Cityden Group.

Even de balans opmaken; Herken je jezelf in het bovenstaande? Lees dan vooral verder!

 

 

Algemene taak- en kernfunctie

Primaire verantwoordelijken

Dit ben jij

Wat bieden wij

Kan je niet wachten?
Zo horen we het graag! Stuur je CV met kort motivatie naar Robert Spijkerman, (Head of Finance & HR) via robert@cityden.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.