Als night supervisor zal je op de 6e verdieping van ons eerste appartementenhotel werken. Je bent tijdens de nacht verantwoordelijk voor de operationele processen waarbij het verwelkomen van gasten, inchecken en adviseren centraal staat. Tevens zorg je dat Lucie’s kitchen schoon is en bereid je het ontbijt voor. Je bent sociaal, vrolijk en werkt graag in een jong en dynamisch team. Ready to go up in the world? Join our team.

Functie eisen Nachtreceptionist(e) vacature:

 • Je hebt mbo denk- en werkniveau.
 • Je bent zorgvuldig en netjes.
 • Je bent georganiseerd en geordend.
 • Je hebt goede salesvaardigheden.
 • Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent flexibel.
 • Je bent harde werker.
 • Je bent representatief.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre.
 • Ervaring met CRM- en PMS-systemen is een pre.

Over Cityden
Cityden is een jonge, innovatieve organisatie opgericht in 2013 en met als doel in te springen op de groeiende vraag naar professionele hotelaccomodaties die zelfvoorzienend en gelegen dichtbij het centrum en/of zakendistricten van Amsterdam zijn.

De vraag is afkomstig van gasten die wat langer in een stad verblijven en daarom de voorkeur geven aan een ander soort accomodatie dan een hotelkamer. De gemiddelde verblijfsduur in een hotel in Amsterdam is 1,7 nachten en bij Cityden ligt dit binnen onze huidige 7 vestigingen op bijna 11 nachten. Ook de samenstelling van een gezelschap (bijv. een gezin, collega’s) kan betekenen dat men een appartement boven een hotelkamer prefereert.

Op basis hiervan heeft Cityden een concept ontwikkeld dat bestaat uit ‘fullservice appartementen’ waarin de vrijheid van een eigen appartement wordt gecombineerd met de gebruikelijke services van een hotel. Alle appartementen van Cityden hebben een (afzonderlijke) woonkamer, slaapkamer(s) en een compleet uitgeruste keuken en badkamer. Cityden richt zich met name op de zakelijke reiziger aangevuld met leisure gasten. Neem ook een kijkje op onze website www.cityden.com.

December 2016 start Cityden met een nieuwe vestiging, een voormalig bankgebouw gelegen net achter de Zuidas van Amsterdam. In dit gebouw zullen 81 fullservice appartementen verrijzen met tevens een 24-uurs receptie en fitnessruimte. Het kroonjuweel ligt op de bovenste verdieping waar één grote ruimte wordt gecreëerd waar men kan werken, ontspannen, eten, drinken, ontmoeten en afspreken. In een open keuken/ bar wordt gekookt en gasten kunnen aanschuiven aan lange tafels.

Send your personal motivation and résumé to vacature@cityden.com

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.