Medewerker Technische Dienst

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en kundige ‘Alleskunner’ om ons team te versterken. In deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor alles wat met (preventief) onderhoud en techniek binnen en buiten de aparthotels en appartementen van Cityden te maken heeft.

In de positie van Medewerker Technische Dienst (TD’er) ben je verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van alle E & W installaties. De basis reparaties en/of het oplossen van storingen voer je zelfstandig uit en voor het zwaardere werk neem je contact op met de betreffende installateurs.

Hiernaast ben je veelal bezig met het uitvoeren van reparaties aan apparatuur, meubilair, sanitair, voorzieningen, verlichting, schilderwerk, behang, etc. Een groot gedeelte van de dag ben jij op de vloer aanwezig, maar daarnaast besteed je ook wat uren aan de administratie.

 

De belangrijkste taken en verantwoordelijken zijn:

 

Wie ben jij?

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zelfstandige rol binnen Cityden. De kans om onderdeel uit te maken van een ondernemende partij met een enthousiast & informeel team.

 

Kan je niet wachten om te beginnen?
Dat horen we graag! Stuur een motivatiebrief met begeleidende CV naar Tina Warnar (tina@cityden.com) onder vermelding van Medewerker Technische Dienst en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.