Head of Sales 

 

Wij bieden een uitdagende, ‘niet-standaard’ Sales Functie bij een ‘niet-standaard’ hotelbedrijf.

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Cityden Group. Iedere dag opnieuw helpen we onze gasten het beste uit hun verblijf te halen. Dit doen we door een praktische en fijne plek te creëren waar werk en ontspanning op een slimme manier in balans zijn. Ons motto is dan ook: ‘find your balance’.

Cityden Group bestaat momenteel uit een selectie van circa 250 studio’s & appartementen, restaurants en meeting rooms, verdeeld over elf locaties in en nabij Amsterdam. Hiermee zijn we in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest succesvolle exploitanten van hotelappartementen in Nederland. Daar zijn we best trots op!

Cityden Group is onderverdeeld in een drietal unieke full service hotelformules; Cityden The Garden, Cityden Up en Cityden Residences. Hierover lees je meer op onze LinkedIn-pagina.

We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, met 2020 als eerste stip op de horizon. Tegen die tijd zit Cityden in de vier grootste steden van Nederland, waarna mogelijk de stap naar het buitenland wordt gemaakt.

 

Wie zoeken wij?

 

Je hebt geen trek (meer) om voor een standaard hotel/ keten te werken, maar wel voor een snelgroeiende ‘scale up’ op het gebied van appartementenhotels. Je bent een energieke, representatieve en sociaal sterke persoonlijkheid, die gewend is stevige onderhandelingen te voeren.

Je gaat je eigen salesteam samenstellen en je bent een kei in het uitstippelen en overbrengen van de jouw inziens best te volgen sales strategie. Met jouw charme weet je vaak zaken naar je hand te zetten. In deze functie werk je nauw samen met de ‘Head of Revenue’. Jouw ambitieuze plannen en behaalde successen rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Even de balans opmaken. Herken je jezelf in het bovenstaande? Lees dan vooral verder!

 

Voornaamste taken & verantwoordelijkheden

 

 

Functie-eisen

 

 

Wat bieden wij?

 

 

Kan je niet wachten?

 

Zo horen we het graag! Stuur je CV met kort begeleidend schrijven naar Jorg Lammers (General Manager) via jorg@cityden.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.