Jouw eigen den in de hoofdstad!

 

Je verblijft al v.a. € 79,-* per nacht, inclusief ontbijt, in één van onze volledig ingerichte appartementen. Het zelfvoorzienende karakter van onze dens biedt jou genoeg mogelijkheden om gezellig binnen te blijven of erop uit te trekken om de omgeving te ontdekken.

Gebruik bij het boeken de promotiecode “vakantieineigenland” en krijg toegang tot de speciale korting en onze arrangementen.

Tot snel!

Cityden Amsterdam West

Het nieuwste aparthotel van Cityden, gelegen in de opkomende wijk Bos & Lommer. Deze ideale hybride tussen een appartement en een hotel is de perfecte thuisbasis in onze hoofdstad. Bezoek met gemak een van de omliggende parken, pak de fiets naar de binnenstad of kom tot rust in jouw eigen volledig ingerichte den. Boek je verblijf hier.

Cityden The Garden Amsterdam South

Een uniek 4-sterren aparthotel in het centrum van Amstelveen. Geniet tijdens jouw verblijf van een prachtig appartement met het comfort en de service van een hotel. Ga op een shopping spree in het nabijgelegen winkelcentrum, proef de Mediterrane keuken in het restaurant Lucia’s op de begane grond of bezoek het Amsterdamse bos. Boek je verblijf hier.

Cityden Up Amsterdam South

De perfecte locatie voor als je de gezelligheid van de hoofdstad, maar ook de rust van de natuur wilt opzoeken. Stap op de fiets of in de tram en ontdek de omgeving. Thuis en tot rust komen doe je in een eigen, volledig ingerichte studio. Boek je verblijf hier.

*De v.a. prijs kan per locatie en datum verschillen. Deze actie loopt t/m augustus 2020.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.