Wij zijn Cityden Group en we zijn op zoek naar een HR stagiair(e) voor ons hoofdkantoor in Amstelveen!

De functie – HR stagiair(e)

Contracten, salarisstroken en HRM systemen vind jij ontzettend interessant. Jij kijkt er naar uit om alles in orde te maken voor de nieuwe medewerkers, vragen te beantwoorden van de collega’s en er voor te zorgen dat het 1 grote familie blijft bij Cityden. Daarnaast ben jij onze mascotte wanneer het aankomt op werving & selectie. Er zijn ongeveer 100 collega’s aan het werk op dit moment en we zijn nog altijd aan het groeien. Daardoor is er altijd wel wat te beleven!

Taken & verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Eigenlijk heb je 2 kanten: je bent het luisterende oor voor iedereen, maar daarnaast kun jij ook je mannetje staan en een duidelijke streep trekken. Je vindt het leuk om met systemen bezig te zijn en iets meer over arbeidsrecht te leren. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig; ben jou zijn er nooit fouten te ontdekken in de contracten.

Daarnaast vinden we onderstaande ook belangrijk:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding van €500 per maand.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus, HR Officer. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.