Wij zijn Cityden Group en wij zijn op zoek naar een:

Leerling Technische dienst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en kundige Leerling Technische Dienst om ons team te versterken. In deze functie leer jij van alles over deze afdeling en leer je hoe het is om mede verantwoordelijk te zijn voor alles wat met (preventief) onderhoud en techniek binnen en buiten de hotels en appartementen van Cityden te maken heeft. We hebben 3 hotels en een groot aantal appartementen in de binnenstad van Amsterdam. Er is dus altijd wat te doen!

Je voert basis reparaties uit en/ of het lost storingen op, uiteraard met een begeleider naast je die je alles zal uitleggen. Zodra jij er klaar voor bent, zal je ook zelfstandig de werkzaamheden oppakken.

Je bent veelal bezig met het uitvoeren van reparaties aan apparatuur, meubilair, sanitair, voorzieningen, verlichting, schilderwerk, behang, etc. Je zult op vloer aanwezig zijn tijdens je werkzaamheden, dus daar hoort soms ook gasten contact bij. Uiteraard is goed communiceren met je collega’s ook van groot belang. Ook zul je uiteindelijk ook contact kunnen leggen met externe partijen.

Wie ben jij?
Je bent de handigste van jouw opleiding en ziet jezelf na het afstuderen dit werk doen. Jij bent er klaar voor om een heleboel te leren. Verder vragen we ook de volgende kwaliteiten:

Wat hebben wij jou te bieden?
Als leerling kunnen wij jouw een marktconform salaris bieden, maar bovenal een leerzame werkplek waar je met een hoop kennis uiteindelijk het nest uit zal vliegen. Je komt terecht in een gezellig en informeel team waar hard wordt gemaakt, maar waar altijd tijd is voor een grapje of een feestje.

Kan je niet wachten om te beginnen?
Dat horen we graag! Stuur een kort (of lang ????) bericht t.a.v. Maryanne Wolbertus onder vermelding van Leerling Technische dienst en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.