Cityden is op zoek naar een Marketing stagiair(e)

Let op: voor deze vacature is het noodzakelijk dat je op het moment van stage een studie volgt.

 

De functie – Marketing stagiair(e)

Als Marketing stagiair(e) zorg jij ervoor dat ons merk Cityden op de juiste manier zichtbaar is op onze (online) kanalen en bij de doelgroep. Facebook, Instagram, Photoshop en InDesign hebben geen geheimen meer voor jou. En als ze dat wel hebben, dan wil je ze graag leren kennen.

Wij zijn druk bezig met een rebranding en hebben jou nodig bij de uitrol van de nieuwe look en feel. Durf jij het aan?

Taken & verantwoordelijkheden:

 

Wie ben jij?

Onze ideale stagiair(e) is qua marketing in alles geïnteresseerd en niets is jou te gek. Je bent heerlijk creatief en voelt je als een vis in het water als het gaat om social media en design. Het uitrollen van de nieuwe branding is voor jou dan ook de perfecte uitdaging om jouw carrière een kickstart te geven.

Naast bovenstaande zijn wij ook nog op zoek naar een paar andere kwaliteiten:

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding.

 

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.