Reservations ManagerAmsterdam, Cityden Group
RESERVATIONS MANAGER
Stel je voor; je bent op weg naar je werk. De zon schijnt en je zit lekker in je vel, klaar voor een nieuwe dag. Je zet je fiets op slot of checkt-uit in het OV en loopt regelrecht naar je werk. Je stapt de office-den in, de geur van verse koffie komt je tegemoet en je high-fived je collega’s op je nieuwe werkplek, alles veilig en wel op 1,5 meter. Je hospitality reis is een fantastische nieuwe weg ingeslagen.

Wij zijn Cityden. Iedere dag opnieuw helpen we onze gasten het beste uit hun verblijf te halen. Dit doen we door een praktische en fijne plek te creëren waar werk en ontspanning op een slimme manier in balans zijn. Cityden Group bestaat momenteel uit een selectie van 386 studio’s & appartementen, verdeeld over twaalf locaties in regio groot Amsterdam. Hiermee zijn we in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest succesvolle spelers van aparthotels in Nederland. Daar zijn we best trots op. Cityden Group is onderverdeeld in twee unieke service formules; Cityden Residences & Cityden Aparthotels. Hierover lees je meer op onze LinkedIn-pagina (link).

Wie zoeken wij?
In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Reservations Manager. Een uitdagende job, waarbij je een hele belangrijke spil bent om het reserveringsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en bijdraagt aan de service en omzetdoelstellingen van het bedrijf. Daarnaast heb je ook nog eens de kans om revenue management te ondersteunen en de basics van dit vak te leren, zodat je een buddy kunt vormen op dit gebied. Voor individuele reserveringen word je deels bijgestaan door de teams in de aparthotels en samen met de Sales Manager en Senior Revenue Manager verbeter je de boekingsstromen zo optimaal mogelijk. Hierin speelt contact met onze relocation en corporate boekers een grote rol.

Tussen de bedrijven door wordt je meegenomen om de fijne kneepjes van het Revenue Management vak te leren, of jouw huidige ervaring op dit vlak te verbeteren. Jij bent in staat om de revenue manager bij te staan en indien nodig een deel van deze taken over te nemen bij afwezigheid van onze Senior Revenue Manager. Dit zou in de toekomst ook jouw volgende stap kunnen zijn, dus interesse op dit vlak is een pré.

Je bent een energieke, representatieve teamplayer, die geen trek (meer) heeft om voor een standaard hotel/keten te werken, maar wel voor een snelgroeiende ‘scale up’ op het gebied van appartementenhotels. Jouw frisse kijk op de business zorgt er mede voor dat plannen en budgetten worden behaald en bent daarmee onderdeel van het commerciële team.

Even de balans opmaken. Herken je jezelf in het bovenstaande? Lees dan vooral verder!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.