Reservations, M&E TraineeAmsterdam, Cityden Group
Wij zijn Cityden Group en op zoek naar een Reservations, Meeting & Events stagiair(e) voor Cityden Headquarters!

Let op: voor deze vacature is het noodzakelijk dat je op dit moment een studie volgt.

De functie – Reservations, Meeting & Events stagiair(e)

Als Reservations, Meeting & Events stagiair(e) ben jij de telefoon en e-mailheld bij Cityden die er voor zorgt dat gasten al vooraf helemaal zin krijgen in hun verblijf. Geen telefoontje of e-mail blijft onbeantwoord en jij zorgt via deze kanalen voor de beste pre-arrival service. Daarnaast houd je de kamerprijzen goed in de gaten en ben je altijd bezig met het optimaliseren van de (kamer) omzet. Rapportages, analyses en adviezen horen daar ook bij! Ook ligt er een uitdaging te wachten voor je op het gebied van Meeting & Events. Je zult advies uitbrengen over hoe wij ons Meeting & Events proces kunnen verbeteren en optimaliseren naast aanvragen verwerken van business binnenhalen tot de uitvoer van het event.

Taken & verantwoordelijkheden:Beantwoorden van binnenkomende reserveringen via telefoon of e-mailBeantwoorden van vragen van potentiële gasten/bedrijvenPrijsstrategie toepassenOndersteunen van de Reservations en Sales ManagerMeeting & Events aanvragen verwerkenInstructies geven aan de operatie voor de uitvoer van Meetings & EventsAdvies geven aan de Revenu Manager door middel van rapportages en analyses

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.