Reservations, Meeting & Events sales stagiair(e)

Cityden is op zoek naar een Reservations, Meeting & Events sales stagiair(e)

Let op: voor deze vacature is het noodzakelijk dat je op op het moment van de stage een studie volgt.

De functie – Reservations, Meeting & Events sales stagiair(e)

Als Reservations, Meeting & Events sales stagiair(e) ben jij de telefoon en e-mailheld bij Cityden die er voor zorgt dat gasten al vooraf helemaal zin krijgen in hun verblijf. Geen telefoontje of e-mail blijft onbeantwoord en jij zorgt via deze kanalen voor de beste pre-arrival service. Daarnaast houd je de kamerprijzen goed in de gaten en ben je altijd bezig met het optimaliseren van de (kamer) omzet. Rapportages, analyses en adviezen horen daar ook bij! Ook ligt er een uitdaging te wachten voor je op het gebied van Meeting & Events. Je zult advies uitbrengen over hoe wij ons Meeting & Events proces kunnen verbeteren en optimaliseren naast aanvragen verwerken van business binnenhalen tot de uitvoer van het event.

Taken & verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Jij bent DE stagiair(e) die op zoek is naar een stage waar je ook lekker de handen uit de mouwen kunt steken en mee kan werken. Je schrikt niet van een volle mailbox of een ochtend vol telefoontjes. Daarnaast kan jij met enkel woorden en jouw stem, gasten het welkome gevoel geven.

Naast bovenstaande hebben we ook nog een paar andere kwaliteiten die we zoeken:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding van €500 per maand.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is.

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.