Wij zijn Cityden The Garden en op zoek naar een Restaurant Manager!

De functie – Restaurant Manager

Als Restaurant Manager ben jij het middelpunt van het restaurant en weten de gasten, de bediening en de keuken jou altijd te vinden. In ons restaurant Lucia’s laat jij de gasten een ervaring beleven zoals nooit tevoren door jouw persoonlijke twist. Ook achter de schermen ben je druk bezig met alles wat er te doen is.

Taken & verantwoordelijkheden:

Wie ben jij ?

Mensen denken wel eens dat jij wel 4 armen en 4 benen moet hebben om alles zo goed draaiende te houden! Overal en altijd sta je klaar voor actie en service met een dikke vette glimlach. Jouw team ziet jou echt als een leider waarbij ze terecht kunnen voor van alles en nog wat. En wanneer je er een avond of ochtend niet bent, zullen de vaste gasten vragen waar je blijft.
Naast bovenstaande hebben we ook nog een paar andere kwaliteiten die we zoeken:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de medewerkers ook de kans toe geeft. Verder geven wij jou:

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@cityden.com t.a.v. Maryanne Wolbertus en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.