Teamlead Finance

Wij zijn Cityden Group en wij zijn op zoek naar een Teamlead Finance!

De functie – Teamlead Finance

We groeien en zijn altijd druk in de weer Dat betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe collega op onze afdeling Finance. Een veelzijdige job waar geen dag hetzelfde is lees je vaak, maar dit is toch echt the real deal. Van het inrichten van financiële stromen tot het helpen met de check & balances van onze 3 aparthotels en onze appartementen in de binnenstad.
We zijn een kleine organisatie en nog vrij nieuw binnen de hotellerie. Er liggen nog ontzettend veel taken om opgepakt te worden en gestroomlijnd te maken. Een echte uitdaging dus. Cityden heeft grote dromen en groeiperspectieven en vandaar ook tal van doorgroei mogelijkheden.

Taken & verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Jij bent toe aan een volgende stap in jouw financiële (hotel)carrière.  Je hebt al wat ervaring op gedaan, maar ook nog een hoop om te leren. Je creëert orde in de chaos en houdt je hoofd koel.
Naast bovenstaande zien wij ook graag de volgende eigenschappen terug:

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de medewerkers ook de kans toe geeft. Verder geven wij jou:

Klaar om te beginnen? 

Top! Stuur je cv en motivatie t.a.v. Maryanne Wolbertus naar vacatures@cityden.com en wie weet zien we elkaar binnenkort!

We will keep you posted.

Feel free to join one of our social networks. You will be automatically updated with the latest news and with new additions to our collection of dens.